Kinesisk horoskop rotte tønsberg

Som Rotte er du meget observant og liker å notere ned hendelser som skjer rundt deg. Den kvinnelige Rotte er utrolig sjarmerende og utadvendt, du deltar gjerne i en mengde forskjellige aktiviteter. I den gunstige tiden du har foran deg, kan du få mye utbytte av dine gode ideer. Noe annet Metallrotter sliter med er sjalusi og et eksplosivt sinne. Metallrotte, vannrotte, trerotte, ildrotte, jordrotte, metallrotte, vannrotte, trerotte, ildrotte, rottens egenskaper, du er både livlig og livsglad, svært intelligent og populær er du også. Det er derfor ikke rart at mange store forfattere og journalister er født i dette tegnet. Dessverre hender det at du mangler selvtilliten som må til for å sette dine idéer ut i livet, og dette må du gjøre noe med.

Ukens kinesiske horoskop: Kinesisk horoskop rotte tønsberg

Av og til kan du virke litt gjerrig, for du liker å holde på pengene dine, og særlig innen familien. Lyseblå er Rottas farge, diamanter er deres stener. Rotte, okse, tiger, hare, drage Vil du derimod, have dit stjernetegn beregnet for dig og vil du læse lidt om de forskellige kinesiske stjernetegn, har vi fundet et link til dig Beregn dit kinesiske stjernetegn. De stjernetegn vi kender, er helt anderledes end de kinesiske stjernetegn. Selvfølgelig er du flink til å snakke, og av og til kan du være lite diskret. Så fødes man eksempelvis i hundens år, skulle man ifølge gammel kinesisk overtro, besidde nogle af de kvaliteter og egenskaber, som dyret eller stjernetegnet har. En god samtale med mye sladder virker meget oppkvikkende på deg. Et enkelt ord eller en tilfeldig bemerkning er nok til at du kan gå videre med ideen.

Videos

7 Inch XXL Dick Pound Bonnie Rotte. Selv om du virker utadvendt og omgjengelig, kan du virke litt mystisk og sky, for du liker å ha visse hemmeligheter for deg selv. Drage og Ape er de beste partnere, mens Kanin, Hest, Geit og Hane kan by på problemer. På grunn av din intelligens og menneskekunnskap, blir du ofte betrodd og rådspurt. Samtidig er du meget original og slipper aldri opp for gode og spennende idéer. Men hver dog opmærksom på, om du er født dagen før, eller dagen efter det kinesiske nytår. Du liker å være i oppmerksomhetens sentrum, men du kan dessverre bli temmelig smålig og pedantisk hvis du ikke gjør noe med deg selv.

Kinesisk horoskop rotte tønsberg - Ditt kinesiske

Imidlertid livmortappen gravid unge nakne jenter er du også dyktig til å gi upartiske råd, og i det store og hele er du så sjarmerende og uimotståelig at de fleste gjerne tilgir deg din lite diskrete måte å være. Velg ditt velg din partners. Du elsker livet og har forbausende lett for å få venner, og alle føler seg vel i ditt nærvær. Disse tolv dyr belønnede Buddha ved, at opkalde ét år, efter hvert dyr. Hjemmet innreder de med omhu og god smak. Rottens faste element: Vann, polretning: Positiv, de kinesiske årene for Rotten i den vestlige kalenderen til til til til til til til til til. Du bør absolutt lære deg å spille med åpne kort og kommunisere bedre, også med fremmede mennesker. Februar, kan det være lidt sværere at regne ud, da det kinesiske nytår, ikke falder på den samme dato hvert.

0 tanker om “Kinesisk horoskop rotte tønsberg

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *