Sex i syden paradise hotel nakenscener

enige om at de ikke kunne hatt en bedre «Paradise»-partner. Det er uavklart ennå om det vil få følger, forteller TV3s pressekontakt, Andreas Framnes. Det var kjekt, og vi koste oss, konstaterte Jarland. Jeg digger at hun gir faen, og har stor respekt for denne dama, sier han. SPØkefulle: At Kristian Jarland (20) og Julie Grindbakken (21) har hatt sex på tv, tar ingen av dem særlig tungt. Dette fikk vi bekreftet først da hun sjekket. Løy til produksjonen, mandag kunne Dagbladet for øvrig røpe at deltakeren Cathrine Ingebretsen (20) erkjenner å ha løyet til produksjonen i forkant av innspillingen.

Sex i syden paradise hotel nakenscener - Paradise Hotel Nakenscener

Da Dagbladet møtte realityduoen på premierefest i Oslo mandag kveld, var begge tydelig på at de ikke gruet seg til å se øyeblikket. Etterpå gikk derimot ting veldig fort. Det å ha en partner som ikke er sjenert, det er bare gøy. TV3 er på ingen måte fornøyd med avsløringen, og understreker overfor Dagbladet at Ingebretsens avsløring er et kontraktsbrudd. Vis mer - Det er klart man tenker litt over det etterpå, om det var så lurt å gjøre det på tv, men samtidig er sex helt naturlig.

Videos

Imouto paradise!3.

Sex i syden paradise hotel nakenscener - Paradise Hotel 2018

(Dagbladet «Paradise Hotel»-deltakere som hopper til køys på tv er ikke lenger et spesielt ukjent fenomen. Angrer ikke, denne gang er det Kristian Jarland (20) og Julie Grindbakken (21 begge fra Bergen, som sørget for den første sommerfugl-sladden. Grindbakken skryter tilbake: - Jeg kunne aldri fått en bedre partner enn ham. Jarland og Grindbakken havnet på samme rom i gårsdagens episode, og bor sammen inntil videre. Tenk om vi to skal gifte oss en dag! Jeg gidder ikke dusje med bikini for nudist pic eskortepike trondheim å skjule kroppen min, dessuten er det uhygienisk, sier hun. Skal vi tro «Paradise»-partneren er tiden der tv-sex var kontroversielt et tilbakelagt kapittel. Se videointervju øverst i saken! Jarland presiserer at han liker å ha en partner som «byr på seg selv». Han er en lojal og fet type, og jeg er veldig avslappet med ham. Gjennom ni sesonger har norske tv-seere blitt vitne til mang et intimt øyeblikk mellom diverse, nyetablerte realitydeltakere, der tv-paret Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde var blant fjorårets snakkiser. Da jeg søkte om være med, og seinere var på intervju, hadde jeg ikke kjæreste. Forandret SEG: Isabel Raad var for første gang med på «Paradise Hotel» i 2015. Elsker å være naken, avslappet må også sies å være stikkordet for Grindbakkens første tv-opptreden. Hemmelighetsfulle - Er dere mer enn venner i dag? Og når TV3 har ryddet plass til «Paradise Hotel» for tiende gang på sendeskjemaet sitt, med årets første episode mandag kveld, har nye deltakere allerede overtatt stafettpinnen. For mens mange «Paradise»-jenter før henne har valgt å dusje i bikini, av nettopp den grunn at tv-kameraer lurer på hvert hjørne, er 21-åringen bestemt på at det aldri kommer til å skje. Artikkelen fortsetter under annonsen - Han er en sånn fyr som ikke gjør så mye for å jenter etter seg, og det er nettopp det som gjør ham så attraktiv, mener hun. Det er jo leit, for et av premissene er jo at man skal være singel. I år kan hun sjekke inn på nytt, og Stavanger-jenta legger ikke skjul på at mye har forandret seg siden sist. Vis mer - Alle har en kropp, og kropp er noe man skal være stolt over. Folk har sex hele tiden, vi ble bare filmet døgnet rundt, sier Julie, som legger til at jentene på tv-hotellet måtte «jobbe på høygir» for å få Kristian til sengs. Jeg hadde drømt å være med på «Paradise Hotel» siden jeg var 16 år, så vi ble enige om at jeg skulle reise, fortalte hun til Dagbladet. Å ha Julie som partner betyr god stemning, og ei jente som aldri holder kjeft, så det er alltid liv i leiren. Hun har selv forklaringen på hvorfor: - Altså, tenk på alle som har sex på tv akkurat. Den eneste forskjellen er at vi gjorde det på tv, under en dyne. 20-åringen ga nemlig uttrykk for at hun var singel da hun ble håndplukket til å delta i «Paradise Hotel noe som er et krav fra produksjonen, men hadde kjæreste da hun satte seg på flyet til Mexico. Jævlig fint, egentlig, sier.

0 tanker om “Sex i syden paradise hotel nakenscener

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *