Sveler oppskrift uten kulturmelk møre og romsdal

godt. Sveler er norsk tradisjonsbakst som stammer fra Nord-Vestlandet. Rør inn kulturmelken og hvetemelet og til slutt smeltet smør. Stek så sveler i varm stekepanne eller på takke. Serveres nystekte med smør (ideelt sett setersmør som er litt ekstra salt) og sukker, sirup, syltetøy eller brunost. Denne oppskriften gir 15-20 sveler, litt avhengig av hvor store du lager dem). Slettestøl hadde da arbeidet sitt om bord i "MF. Dette er spesialdesignede kaffekrus med den berømte sveleoppskriften trykket på kruset.

Videoer: Sveler oppskrift uten kulturmelk møre og romsdal

Tips: Sveler skal helst være på størrelse med en liten desserttallerken. Nå er MRF-svelene så berømte at man kan få kjøpe populære "svelekrus" som souvenir ombord på alle MRF-fergene. Det sies at det var den mangeårige MRF-kokken Steinar Slettestøl fra Sunnmøre som serverte den første "ferjesvela". Bruk litt smeltet smør eller formspray i pannen under stekingen. Jeg brukte en liten stekepanne (18 cm i diameter og dermed fikk jeg alle svelene like store (stekepannen har jeg kjøpt på Nille i Oslo men helt vanlig stekepanne går også bra. MRF står for ". Men den aller, aller mest berømte oppskriften av dem alle er antakelig "MRF-svela"! sveler oppskrift uten kulturmelk møre og romsdal

Sveler oppskrift uten kulturmelk møre og romsdal - Bondage

Romsdal " som kjørte på Romsdalsfjorden på slutten av 1960-tallet. Det finnes veldig mange gode sveleoppskrifter (se blant annet tidligere registrert oppskrift på sveler " her på ). La deigen stå og svelle noen minutter. Møre og, romsdal, fylkesbåtar" som ble stiftet allerede i 1920 (selskapet heter nå Fjord 1 MRF) og som driver en hel haug med ferger og passasjerbåter i fergefylket, møre og, romsdal. Sveler er norsk tradisjonsbakst som stammer fra Nord-Vestlandet. Det finnes veldig mange gode sveleoppskrifter (se blant annet tidligere registrert oppskrift på Sveler her på ). Jenna jameson porno silver bullet leketøy.

0 tanker om “Sveler oppskrift uten kulturmelk møre og romsdal

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *